|
|
|
|
|
Skrad?a serca milionom, stajac sie fenomenem portalu You Tube z ponad 300 milionami ods?on z jej wystepem w angielskiej edycji programu "Mam Talent". Sta?a sie inspiracja dla wszystkich tych, którzy maja marzenia. Mowa o Susan Boyle, która juz 23 listopada zaprezentuje swój zachwycajacy, debiutancki album.
Susan zaskoczy?a ca?y swiat swoim pe?nym emocji, zapierajacym dech w piersiach wykonaniem musicalowego klasyka "I Dream A Dream", kiedy tylko jej stopa postawi?a pierwszy krok na deskach sceny programu "Mam Talent". Album "I Dreamed A Dream" wyprodukowany zosta? przez swiatowej s?awy producenta – Steve’a Maca. Dzieki jego wspó?pracy z Susan, miliony wielbicieli talentu Boyle, beda mogli przekonac sie jej o niesamowitych mozliwosciach wokalnych. Na p?ycie poza tytu?owym utworem "I Dreamed A Dream" z musicalu "Les Misérables" oraz klasykiem "Cry Me A River", znajda sie kompozycje z repertuaru Rolling Stones (Wild Horeses), Madonny (You’ll See), The Monkees (Daydream Believer) oraz kompozycja napisana specjalnie dla Susan, zatytu?owana "Who I Was Born To Be". Susan z entuzjazmem opowiada :"By?o moja najwieksza ambicja nagranie p?yty i uda?o mi sie osiagnac ten cel. Ta niesamowita przygoda pozwoli?a mi uwierzyc w siebie, odnalezc sie na nowo i spe?nic moje marzenie. Nie bójcie sie siegac po w?asne marzenia". Album ukaze sie w niskiej cenie i ekologicznym opakowaniu. Lista sciezek: 1. Wild Horses 2. I Dreamed A Dream 3. Cry Me A River 4. How Great Thou Art 5. You’ll See 6. Daydream Believer 7. Up To The Mountain 8. Amazing Grace 9. Who I Was Born To Be 10. Proud 11. The End of The World 12. Silent Night więcej... |
| Sponsored Links |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|